Måndagsseglingen återstartad!

Hej alla! Glädjande nyheter Måndagsseglingarna återstartar nu på måndag den 7 juni. Svenska seglarförbundet https://www.svensksegling.se/sve…/Infoomcoronasituationen/ .

Featured Post

Intygsutbildningar våren 2021

Tyvärr har vi fått pausa våra lärarledda utbildningar i FSS klubbstuga på grund av smittorisken. Men det går fortfarande att skaffa ett Förarintyg, Kustskepparintyg eller SRC/VHF-intyg via nätbaserad utbildning. Det finns såväl lärarledda distansutbildningar, som e-utbildningar att anmäla sig till. … Read More

Featured Post

Nyhetsbrev

Här hittar ni alla nyhetsbrev

Featured Post

Upptäck Båtlivet

Kolla in denna länk https://www.upptackbatlivet.se/

Featured Post

Anmälan till Sommarlovsseglarskolan 2021

Begränsat antal platser kvar! Anmäl ditt barn till FSS Sommarlovsseglarskola. Kurser erbjuds för nybörjare och för dig som är mogen för en fortsättningskurs. Sommaren 2021 kommer kurserna genomföras vecka 27 och 28. Vi seglar optimistjolle och C55.

Featured Post

Anmälan till Vuxenseglarskolan 2021

Fortfarande en del plaster kvar. Anmäl dig nu till Vuxenseglarskolan. I år erbjuder vi flera kurser. Nytt upplägg innebär intensivkurser och lite längre kurser. I år har vi också en kurs som riktar sig till enbart kvinnliga deltagare.

Featured Post

Problem med nyhetsbrev

Ni som upplever att ni inte får vårat nyhetsbrev kolla att det inte har hamnat i skräpposten, om detta inte är problemet kontakta webbansvarig.

Featured Post