Kallelse alla medlemmar Skansendagen 10 feb

Lördag den 10:e februari  kl. 9-14 träffas vi medlemmar i FSS på Hotell Skansen. Det är viktigt att du som hjälper till i någon av sektionerna kommer till denna planeringsdag. Under dagen planerar respektive sektion tillsammans med sina deltagare det kommande verksamhetsåret. Sektionernas uppdrag blir effektivare om deltagarna i sektionerna fått möjlighet att planera sin insats under kommande verksamhetsområde. Vi behöver sprida våra arbetsuppgifter och det sker genom sektionerna.

Det brukar vara en trivsam träff och ett fint samlingstillfälle för våra medlemmar. Vi bjuder på fika och lunch.

Vi behöver din anmälan om deltagande senast onsdag den 7/2 2018.

Anmälan skickas till  gunnar.johannesson55@gmail.com

Välkommen styrelsen!

Anmälan till Vuxenseglarskolan våren 2018

Anmäl dig, en nära anhörig eller en god vän. Kanske som en julklapp. För mer information: http://fssbk.se/batklubb/seglarskola-vuxen/ Alternativt klicka på denna länken för att få en pdf; Vuxenseglarskola 2018 poster