2015-07-27 09.35.2020150730_1726382015-09-26 12.44.34

Vi hälsar nya medlemmar välkomna!

Vill Du bli medlem i FSS, kostnaden för medlemsskap är 300:-, priset är detsamma för familj som för en enskild person.

För att bli medlem skickar du ett mail till Bo Åhlund som är ansvarig för vårt medlemsregister.

Mail till Bo Åhlund, klicka på den blå länken: boalund@outlook.com

I ämnet på ditt mail: Medlems ansökan FSS

I ditt mail: Vi behöver ditt namn, adress, telefonnummer och personnummer.  Är det medlemskap för hela familjen, fyller du på med deras namn och personnummer.

Viktigt! Om du vill ha dina mail från FSS på en annan mailadress än den du skickar din ansökan från, så ber vi dig skriva in den aktuella mailadressen i ditt mail.

När Bo fått informationen som behövs, skickar vi en avi på medlemsavgiften via mail. Det är din bekräftelse på att vi tagit emot din anmälan.

Tack på förhand.

När du anmäler dig, till olika aktiviteter och blir medlem i FSS, ger du ditt medgivande till att vi registrerar dig i vårt medlemsregister. Registrering av personuppgifter styrs av GDPR. För att FSS skall kunna söka olika bidrag, för vår verksamhet från Mörbylånga kommun och Riksidrottsförbundet krävs personuppgifter.

Välkommen styrelsen!