GÄSTHAMN FÄRJESTADEN

IMG_0614IMG_0615IMG_0612IMG_3644

Gästhamnen med service på nära håll

Gästhamnen i Färjestaden med sina 30 gästplatser är välbesökt och mycket uppskattad. Hamnen kan erbjuda allt du behöver både när det gäller båt, underhåll och generell service. Medlemmarna i FSS ansvarar för att vara gästhamnsvärdar, det är båtfolk som kan hjälpa till med det mesta. Du får tillgång till dusch och tvättmöjligheter med mycket högstandard och trivsel. Närheten till restauranger, bageri, kiosker och ett köpcentra med komplett service med ICA Kvantum, Systembolaget, Apotek, Frisör, Bensinstation mm, allt inom gångavstånd.
Till och med akut motor och båtservice finns i regel att tillgå.

I hamnen finns tillgång till allt som du som båtägare behöver:

-30 gästhamnplatser, y-bommar, eluttag, tömningsstation, toalett, dusch, tvättstuga med torktumlare, mastkran och wifi. Utmärkt bad 20 meter från gästhamnen.

-Flera olika restauranger, konditorier, café och pizzerior, gatukök mm.

-Kommunikation buss, taxi, hyrbil samt regelbundna båtturer mellan Färjestaden-Kalmar. Taxi tel 0485-56 57 56, 0485-56 55 10

-Hotell med spa och whiskyprovning, camping med minigolf banor och pool.

-Bensin, gasol, trailerramp, livsmedel, apotek, post, bank mm.

-Affärscentrum Ölands Köpstad (500 meter), med en hel mängd butiker Köpcentrars hemsida.

-Ölands Turistbyrå Ölandsturist 0485-890 00.

-Ölands djur- och nöjespark (1,5 km) Ölands Djur & Nöjespark

Länkar/Links

Kustväder                                             Coastweather

Hav- och kustväder                            Sea and coastweather