Seglarskola ungdom våren 2019

C55:a

Lär dig segla bättre – fortsättningskurs

Start vecka 17, måndag 22/4

Slutar vecka 25, måndag 17/6

FSS klubbstuga i Färjestaden varje tisdag från 17:30 – ca 20:00

Vår duktig instruktör kommer lära dig mer om segling. Du har seglat tidigare och kan exempelvis ha gått någon av våra nybörjarkurser.

Du kommer få segla C55. En tre mans båt, snabb, livlig och stabil. Du känner tydligt vinden i båten såväl i segel som i rodret. Utmärkt båt att verkligen få njuta av segling och uppleva känsla och fart.

Du är mellan 11 och 16 år och kan simma minst 200 meter. Du skall ha egen flytväst som du vet fungerar.

Kostnad för kursen är 500 SEK .

Instruktör är Elin Tinnert. Elin är uppvuxen på vattnen runt Öland. Hon är erfaren ledare och har tidigare kappseglat både i optimistjolle och e-jolle. Hon seglar även familjens havskryssare. Hjälpledare och ansvarig för följebåtar mm är Pontus Tinnert, Patrik Hellström och Lars Rydeberg.

Anmäl dig nu, dock senast fredag 12/4!

Missa inte chansen vi har begränsat med platser, först till kvarn är det som gäller. Vi har max 6-7 platser!

Anmälan gör du via mail till: Gunnar.johannesson55@gmail.com

Din anmälan skall innehålla följande information: Namn på deltagaren, fullständigt personnummer, målmans namn, telefon, mailadress till minst en förälder

Faktura på avgiften skickas till efter anmälan. Din plats är reserverad först när avgiften är FSS tillhanda.

När du anmäler dig till seglarskolan tillåter du i enlighet med PUL/GDPR att vi registrerar dig i vårt medlemsregister. För mer information se Medlem

Frågor:
Kontakta Gunnar Johannesson mail se ovan, mob 0703-840 660