Vuxenseglarskola 2021

2015-09-26 12.27.52

Segling för juniorer och vuxna

Vi erbjuder veckokurser, intensivkurs 7 dagar i sträck för juniorer och vuxna. Vi seglar C55 och erbjuder både nybörjarkurser fortsättningskurser. Vårt mål är att skapa duktiga seglare som är trygga på vattnet och klarar av att föra fram en segelbåt på ett säkert sätt.

Plats för kursen är Ölandshamnen i Kalmar
Du är från 15 år och uppåt, ålder är ingen begränsning vi har haft flera över 60 år. Simkunnighet om minst 200 m är ett absolut krav.

Nivå: Nybörjare 1 – Blandade grupper – Kursen är full

Omfattning: Intensivkurs – 7 dagar i rad.
Start: Söndag 27 juni till och med lördag 3 juli 2021.
Tid: Klockan 08:30 tom 12:30 dagligen, uppstartsdagen söndag 27 juni gäller annan tid. Meddelas senare.
Förkunskaper: Inga, du skall vara nyfiken på och intresserad av segling.

Nivå: Nybörjare 2 – Blandade grupper –  4 platser kvar

Omfattning: Intensivkurs – 7 dagar i rad.
Start: Söndag 27 juni till och med lördag 3 juli 2021.
Tid: Klockan 13:30 tom 17:30 dagligen, uppstartsdagen söndag 27 juni gäller annan tid. Meddelas senare.
Förkunskaper: Inga, du skall vara nyfiken på och intresserad av segling.

Nivå: Nybörjare 3 – Endast kvinnliga deltagare – Kursen är full

Omfattning: Intensivkurs – 7 dagar i rad.
Start: Söndag 1 augusti till och med lördag 7 augusti 2021.
Tid: Klockan 08:30 tom 12:30 dagligen, uppstartsdagen söndag 1 augusti gäller annan tid. Meddelas senare.
Förkunskaper: Inga, du skall vara nyfiken på och intresserad av segling

Nivå: Nybörjare 4 – Blandade grupper –  1 plats kvar

Omfattning: Intensivkurs – 7 dagar i rad.
Start: Söndag 1 augusti till och med lördag 7 augusti 2021.
Tid: Klockan 13:30 tom 17:30 dagligen, uppstartsdagen söndag 1 augusti gäller annan tid. Meddelas senare.
Förkunskaper: Tidigare seglingsvana, kan exempelvis  innebära en nybörjarkurs, seglat som liten etc.

Lite mer om båtar och ledare

Vi seglar 4 stycken C55:or med 2-3 deltagare i varje båt. C55:an är en kölbåt med jollekänsla, enkel att hantera och med bra fart, hög kvalitet som tid för det roliga i seglingen. Våra instruktörer är utbildade av Svenska Seglarförbundet med lång erfarenhet av att bedriva seglarskolor. Vi har naturligtvis följebåt med hjälpledare för säkerhetens skull.

Anmäl dig nu, deltagarantalet är begränsat till 10 personer per kurs.

Anmälan gör du via mail till: lars.rydeberg@svenskcater.se

I anmälan anger du: Namn, adress, e-post, tel samt personnummer

När du anmäler dig till seglarskolan tillåter du i enlighet med PUL/GDPR att vi registrerar dig i vårt medlemsregister. För mer information se Medlem

Pris 2 900 SEK per deltagare. Kurslitteratur ingår i kursavgiften. Avgiften faktureras via mail.  Reserverad plats i kursen gäller först när avgiften är FSS tillhanda.

Frågor:
Via mail Johnny Billström