Seglarskola ungdom hösten 2018

Lär dig mer, om att segla C55

Start vecka 35, onsdag 29/8 klockan 18:00

Slutar preliminärt vecka 38 onsdag 26/9

Vår instruktör och hjälpledare kommer lära dig mer om seglingens konster,  du har seglat tidigare eller gått någon nybörjarkurs. Du kommer att utveckla ditt seglande och få lära dig mer om hur du tar kontroll över båten. Du lär dig segla dit du vill genom att räkna på de olika seglingssätten, kryss, slör och läns.

Vi träffas vid FSS klubbstuga i Färjestaden och seglar varje onsdag från 18:00 – ca 20:00

Du får segla C55:a, en tre mans båt.

Du är född 2010 eller tidigare och kan simma minst 200 meter. Du skall ha egen flytväst som du vet fungerar.

Kostnad för kursen är 250 SEK.

Instruktör är Elin Tinnert. Elin är uppvuxen på vattnet och på Öland. Hon är aktiv kappseglare, tidigare i optimistjolle och nu tävlar hon i e-jolle. På övrig ledig tid seglar familjen sin havskryssare. Hjälpledare och ansvarig för följebåtar mm är Patrik Hellström och Lars Rydeberg.

Anmäl dig nu, dock senast söndag 26/8!

Missa inte chansen vi har begränsat med platser, först till kvarn är det som gäller.

Anmälan gör du via mail till: Gunnar.johannesson55@gmail.com

Din anmälan skall innehålla följande information

Ange: Namn på deltagaren, fullständigt personnummer, målmans namn, telefon, mailadress till minst en förälder

Faktura på avgiften skickas till efter anmälan. Din plats är reserverad först när avgiften är FSS tillhanda.

När du anmäler dig till seglarskolan tillåter du i enlighet med PUL att vi registrerar dig i vårt medlemsregister. För mer information se Medlem

Kontakt:
Frågor till Gunnar Johannesson mail se ovan, mob 0703-840 660