vuxenseglarskola

Bastu

Senaste nytt!

Nyhetsbrev augusti augusti 5, 2014

Här kommer lite smått och gott angående FSS när det gäller augusti månad

Välkommen till FSS – En båtklubb för alla!

Välkomna till  FSS ”En båtklubb för alla”

Genom att regelbundet besöka samt surfa runt på vår hemsida så håller du dig uppdaterad på vad som är på gång
i vår förening.  Under nyheter har vi löpande information, i kalendariet framgår alla planerade aktiviteter.  Under dokument kan du ta del av stadgar, utvecklingsplaner och styrelsens protokoll. Vi har stora visioner för framtiden och vill vara en naturlig del i Färjestadens utveckling.
Känn dig varmt välkommen att lära känna vår förening FSS”En båtklubb för alla” …

Efter två lyckade sjösättningar, den 26 april och 10 maj, då 58 medlemmar hjälptes åt att få våra ”kära båtar i sitt rätta element med rekordfart kan vi se fram mot en härligt båtsäsong i FSS. Det är nu tiden kommer som vi alla har längtat efter. Passa på att njuta och var rädda om er så syns vi på böljorna de blå!

Per Malmquist / Ordförandebåtar”

Vi välkomnar hela tiden nya medlemmar!
Vill Du bli medlem i FSS? Var vänlig att betala in 300:-  på Bankgiro nr 400-6169 och skriv medlemsavgift 2014 FSS och ditt namn, adress, telefonnummer, email och personnummer på inbetalningen.  Tack på förhand! / Styrelsen
ps..För dig som har ungdomar som är med i våra aktiviteter ska du fylla i namn och personnummer på alla i familjen..d.s

SPONSORER 2013

nybyggarna