Kallelse till årsmöte i Färjestadens Segelsällskap 2022. Årsmötet genomförs fredagen den 18 november kl 18:00 i FSS klubbstuga. Här hittar ni en länk till dagordningen Klicka här

Efter årsmötet blir det mat och dryck. Meddela ditt och familjens deltagande på länken här Anmälan. Ange hur många som kommer och om ni vill ha mat till självkostnadspris. Eventuella kostavvikelser meddelas också. Anmäl er senast den 13 november.

Välkomna/Styrelsen

Upprop från valberedningen

Valberedningen kommer att ha förslag på en kompetent och engagerad styrelse inför årsmötet 2022. Det som tyvärr saknas är en person som kan tänka sig att leda och inspirera klubben och styrelsen in i framtiden, framförallt att leda och samordna styrelsens möten.

Är du själv sugen på en ny utmaning eller har ett förslag på en person som skulle vara lämplig som ny ordförande.
Kontakta då valberedningen genom
Per.malmquist@kalmar.se eller 072 500 88 79